FAQ

Frequently Asked Questions
Dit zijn de meest gestelde vragen met betrekking tot schilderwerk, glaszetten, wandafwerking & meerjaren onderhoud

 

Ja wij plaatsen meerdere soorten glas. Denk hierbij aan Dubbel beglazing, Gelaagd glas, Spiegelglas & Functioneel glas.

€250 voor opbouw en €250 achter. De prijs wordt niet beinvloedt door hoogte, alleen een uitwijksysteem zal meer kosten. Dit zal in overleg met de klant zijn.

Ja dat kunnen wij voor u regelen. Als er weinig tijd zit in de planning en het moet wel geschilderd zijn voor de winter dan zou dat evt een optie kunnen zijn. Want dan bent u in iedergeval beschermt om de winter te komen om zodoende houtrot tegen te gaan.

Wij gebruiken alleen topkwaliteit verf van de beste merken. Dan weet je namelijk zeker dat je huis wordt geschilderd met een professionele verf. Wat zorgt voor een langdurig genot van onze verichtte werkzaamheden!

Indien de klant een verf resistant tegen vlekken graag wilt, dan kunnen wij dat voor u doen. De prijs zal t.o.v. een beetje hoger zijn. Dit overleggen we altijd met de klant zelf, de voor,- en nadelen.

Elke 2 jaar komen we langs om de liggende delen te schilderen. Om elke 6 jaar krijgt u tevens een grote beurt. Hierdoor zal alles altijd spik & span zijn.

Persoonlijk en gratis bezoek voor particulieren en een gratis offerte. De offerte is gratis mits het een mega klus wordt.