Schilderwerken & Garantie Schildersbedrijf Koren

Sinds 1881 bestaat schildersbedrijf Koren, hierdoor hebben wij alle unieke vaardigheden verworven om uw schilderwerk uitmuntend uit te voeren. Aan de hand van een inspectie van het schilderwerk aan uw woning ontvangt u een offerte met daarin het door ons geadviseerde behandelplan. Op basis van dit behandelplan geven wij u een aflopende garantie tot wel 6 jaar op het schilderwerk. (vraag naar onze voorwaarden) ook zijn wij erkend bij de betere schilder waardoor de kwaliteit geborgd is.

BS-erkend-verkleind

Schilderwerken Onze diensten

Onderhoudsschilderwerk

Van origine zijn wij een bedrijf dat onderhoudsschilderwerk uitvoert aan particuliere woningen. Daarnaast hebben we ruime ervaring in het schilderwerk van nieuwe woningen en restauratiewerk van oude panden. Het leveren van kwaliteit staat centraal binnen ons bedrijf.

Meerjaren onderhoud

Ook kunnen we u een meerjarenonderhoudsplan aanbieden. In het kort betekent dit dat we de kosten voor het schilderwerk over een periode van tien jaar of meer voor u in kaart brengen. Voordeel van een meerjarenonderhoudsplan is dat wij uw woning in een optimale conditie houden. Graag stellen wij een meerjarenplan op dat aansluit op uw wensen. Lees hier meer over ons Meerjaren Onderhoudsplan.

Buitenschilderwerk

Door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor jou en jouw wensen. Maar ook aandacht voor de specifieke uitdagingen van jouw pand. We beginnen daarom altijd bij het begin. Voordat we starten met het buitenschilderwerk schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden en formuleren we een loepzuiver plan voor de uitvoering

Nieuwbouwschilder

Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit schilderwerk van nieuwe woningen. Vaak zijn dit vrijstaande woningen die we schilderen voor bouwbedrijven. Voorop staat hierbij het leveren van betaalbaar schilderwerk van goede kwaliteit, dat voor een periode van minimaal vijf jaar niet behandeld hoeft te worden. Om u een beeld te geven van het type nieuwbouw dat wij uitvoeren verwijzen wij naar de foto's op deze internetsite.

Vragen of advies? U kunt ons e-mailen & bellen