Inbraakschade Schildersbedrijf Koren

Bij een woninginbraak is men uw woning binnengekomen door middel van braak. Meestal het forceren van een deur of raam. Schildersbedrijf Koren herstelt op locatie alle soorten inbraakschades aan ruiten, gevels en kozijnen van zowel kunststof als aluminium.

BS-erkend-verkleind

Inbraakschade Onze diensten

Inbraakschade herstellen

Bij inbraakschade aan uw kozijn of deur wordt vaak meteen gedacht aan complete vervanging. Niets is minder waar! Onze klanten worden dagelijks verrast met kostenbesparende en onzichtbare oplossingen. Van 07:00 - 17:00 hebben wij tijdelijke oplossingen om opengebroken deuren en ramen direct te dichten.

Glasservice

Nieuwe ruit laten plaatsen of meerdere ruiten vervangen? We komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de beste oplossing. Onze glasservice is snel en flexibel, wij helpen u graag op een moment wanneer het ú het beste uitkomt. Bij spoed kunt u van onze 24 uur glasservice gebruikmaken, we komen dan direct naar u toe. Met onze "à la minute" dienstverlening verzekeren wij u van betrouwbare glasservice op ieder moment van de dag.

Inbraakschade deur of raam

Raam repareren: in sommige gevallen is complete vervanging de beste optie, maar als het even kan kiezen we met het oog op duurzaamheid en kostenbesparing voor raam reparatie. Kiest u voor raam reparatie? Wij zorgen ervoor dat uw raam weer in de originele staat teruggebracht wordt. Door welke oorzaak dan ook, als uw raam gerepareerd dient te worden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Inbraakschade: we maken het maar al te vaak mee, ramen die vernield zijn door inbraakschade. Vaak is niet alleen de ruit, maar zijn ook de ramen of kozijnen beschadigd.

Direct glasherstel

Direct glasherstel bij een inbraak is per direct nodig wegens een onveilige en tochtige situatie. Wij hebben een grote voorraadglas die we direct op maat snijden en herstellen. Als direct glasherstel niet mogelijk is hebben we een tijdelijke veilige noodvoorziening van glas.

Vragen of advies? U kunt ons e-mailen & bellen